fredag 1 februari 2013

Om det ändå vore sommar!

Måste säga att nu är jag sååå trött på det här...
... snö och isiga vägar...
Längtar efter våren!
Längtar efter blommorna, tranornas rop, grodorna i dammen... trädens svällande knoppar och det sköna ljuset...
I väntan på våren har det jobbats...
Basse och Linda hjälpte oss med taket...
hm... lite knepigt här...
Jodå... tapeterna kom upp och det är målat runt fönstren...
Kommer kanske en bild när det är helt klart... när gardinerna är uppe och tavlor och foton  har kommit på plats... kanske... :)

Ha det gott!

14 kommentarer:

 1. Ang. längtan till vår....kan jag bara hålla med dig! Igår fick jag en smakprov när solen visade sig, fåglarna vaknade till liv och började kvittra och marken blev synligare än på länge....inte var det särskilt kallt heller :) Sådana dagar får man smak på våren, idag är det isigt och kallt igen.

  Oj så duktiga ni är att jobba på därhemma, blir spännande att få se slutresultatet :)
  Önskar dig ett fint veckoslut
  Ann-Louisekram

  SvaraRadera
 2. Kände också sug efter våren igår, när den mesta snön nu töat väck här i Norrköping, solen lös, det var flera plusgrader ute och det stod en tulpan på fikabordet.
  Praktiskt låg takhöjd när man ska måla om taket ;-)
  Säkert energisnålt också, relativt annat...

  SvaraRadera
 3. Oj vad min jobbar! Fint blir det med all säkerhet. Jag längtar också efter vår, speciellt blåsipporna...
  Kram & Trevlig helg!
  / maria

  SvaraRadera
 4. Jag känner också som du. Men är det knappt februari, vet man att det kommer mer snö o kyla. Igår fick vi vårkänslor. Plusgrader o sol. Idag -5 gr o alldeles vitt av rimfrost på marken.
  Passar bra med innearbete då. Vi har också målat vårt paneltak vitt. Det blir så mycket ljusare. Ha en bra helg. Sitter snart på tåget till Malmö.

  SvaraRadera
 5. Trött på vinter, jaaa! Vi har flera renoveringsprojekt som stått still i ett helt år! Orken och lusten tog slut, men hoppas vi hittar den snart igen!

  SvaraRadera
 6. JA
  visst längtar man till våren och att få komma ut med rullande fritidshuset!

  Kram

  SvaraRadera
 7. Visst längtar man! Snön går ju an, men isen......
  Härlig dag idag i varje fall!
  Kul med lite nytt. Ska bli spännande att se det färdiga resultatet!
  Trevlig helg!

  SvaraRadera
 8. Ingen brist på sysselsättning ser jag!! Och lagom högt i tak...praktiskt!!
  Visst längtar man efter våren, men bara solen tittar fram, som idag, känns det med ens mycket lättare. Men här blir det en helg i stillhet, jag har gjort en praktvurpa och kan tyvärr inte jobba. Känns lite snöpligt, jag tycker verkligen om mitt jobb och en hel helg...men jag vågade inte chansa att det skulle gå över på ett par dagar så det fick bli vikarie för hela helgen. Så nu blir det att titta på allt det vackra genom fönstret...
  Vi får nästan börja planera lite nu, vart vi ska ta vägen på vår lilla fotosafari. Får mötas på halva vägen...blir väl Finspång...***skrattar***.
  Ha nu en bra helg, och TACK för kommentarerna som jag fått, angående jobbet!! Känns sååå bra!!
  Kram kram

  SvaraRadera
 9. Det där kommer ju att bli jättefint..och du har god tid på dig för våren låter nog vänta på sig..*ler* Skönt med lite målarhjälp..Tak är inte roliga alls för kroppen..isch! Även här är jag less på vintern nu..Tänk att få ta sin kopp java ut i trädgården och bara slå sig ned med humlorna..Aaaahhhh!
  Hoppas helgen blir fin hos dig..*ler*
  Kram kram

  SvaraRadera
 10. Du får nog flytta lite söderut Anki, vi har ren barmark nu. Fast ärligt sagt, får du nog ta ett ännu större steg söder ut på kartan, så du får mildare vintrar.

  Jag älskar också de vita taken. Vi hade en hel våning med furutak före home make over, dock inte bottenvåningen. Dessutom var det furudörrar överallt. Jag eldat upp dem i braskaminen.
  Jag eldade dörrar varje kväll i åtta veckor. Nu är det vitt och vackert som det kommer att bli hos dig. Kram från oss.

  SvaraRadera
 11. Finns fler som är less på snö... Fast jag ska inte klaga egentligen. Vi hade snö lite före jul, så försvann den och kom tillbaka (i mängd) igen. Nu har det snart försvunnit...
  Så kul att pyssla inomhus! Jag är så sugen på att måla om i vardagsrummet. Vi valde en ljust gul färg, som är jättefin, men jag har funderat ett tag på en mer aprikosaktig färg. Inte åt det rosa hållet utan mer åt det bruna... Vi får se. Köket är varmgult och det måste vara en färg som harmonierar. jag vill inte ha någon skarp övergång. Shit, vad mycket det blev nu då! Jag ger mig ;-)

  Kram, Lisa

  SvaraRadera
 12. Ja fyyy - vill ha vår nu, på en gång! Kände dock en liten stimma hopp igår då det kvittrade i träden och fortfarande var ljust när jag kom från jobbet ;)

  SvaraRadera
 13. Jag förstår att du är trött på den isiga vägen. Du får trösta dig med hur fint det blir där hemma. Vi har strul med wi-fi, så det blir dåligt med kommentarer. Kram Elisabeth

  SvaraRadera
 14. Håller med dig till 200%. Det börjar bli riktigt segt med vintern nu. Det tar på humöret och så alla dessa skandaler så man tappar tilltroende till allt. Kul att se att någon har lust att göra det fint hemma och få det ljust och fräscht. Det blir väl underbart. Nu kan ju solen flöda fritt när det är så dags. Blir jättefint! Visst är det härligt att få hjälp också. Ha en underbar helg! Kram 3 M

  SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.