tisdag 11 december 2012

Casper...

... vårt älskade barnbarn... vårt första barnbarn - idag är det tre år sedan du föddes :)
Minns känslan när Calle ringde och berättade att jag blivit farmor... en varm känsla av glädje och lycka... så fantastiskt!
12 timmar gammal...
nästan 3 år...
Tänk vad tiden går... dags för ännu ett födelsedagskalas :)
Kram från farmor och farfar!

Ha det gott!

10 kommentarer:

 1. Grattis till lille Casper :)
  En sån liten söt plutt, förstår att du är stolt farmor.
  Och Casper har tur som har dig!
  Då blir det ett kalas nu då...förväntningar och mysig gemenskap när lille Casper får paket och tårta, vilken glädje och rikedom med barnbarnen :)
  Kramis från Ann-Louise

  SvaraRadera
 2. Grattis till Casper!
  Jag sitter och väntar på att yngsta barnbarnet skall vakna!

  Kram

  SvaraRadera
 3. God morgon Anki!
  Jag säger detsamma - en så´n tur att du hittade mig, annars hade jag inte hittat din trevliga blogg.
  Lägger mig som följare hos dig.
  Ja, barnbarn - verkligen livets glädjeämne. Idag ska jag få träffa vårt allra nyaste, född den 4 december, för andra gången. Härligt! Isabell ska hon heta, men hade det blivit en kille skulle han ha hetat Casper.
  Önskar dig en fin dag!

  SvaraRadera
 4. Ja att få barnbarn är verkligen fantastiskt. Han är jättegullig både då och nu. Och ni verkar ju träffas ofta. Kul och det håller nog en ung.
  Hoppas det blir ett riktigt buskalas.

  SvaraRadera
 5. Hejsan Anki !

  Det var längesedan som mitt sista föddes. 8 år det äldsta är 12.Ses inte särskilt ofta.De går i skolan och vi bor inte i samma stad.De bor inte i en stad ens.Det är väl mitt eget fel att vi inte ses oftare.
  Nu när jag har en katt trodde jag det skulle vara roligare, då fick jag till svar, det har ju vi med.Och så har vi kaniner. Där fick jag så jag teg.
  F2 han var min ögonsten.Gillar inte sin Mormor lika mycket längre, för att han inte fick hoppa i min säng, som han hoppa sönder.Två brädor lossnade.Ännu en lagat och det är säkert fyra år sedan det hände.
  Då sov de båda över.

  Annandagen ses vi.Om vädret inte är för besvärligt.
  Kram Mi

  SvaraRadera
 6. Det är helt fantastiskt när ett nytt liv ser dagen ljus...oavsett om man är förälder eller mor/farförälder!! Tror nästan man är mer nojjig när det är barnbarn som ska födas...Grattis till den lille mannen!!
  Nu har jag gamla kollegor på ingående, vi ska ha en härlig fikastund på min lediga dag, prata som vi är ganska duktiga på...
  Ha det så gott vännen!!
  Kram kram

  SvaraRadera
 7. Lika söt då som nu. Det stämmer att tiden går snabbare sen man fått barn....och när man fått barnbarn går den i raketfart. Kram

  SvaraRadera
 8. Såg din kommentar om bilderna, men när jag skulle svara på den har jag nog gjort nåt tokigt, för den försvann. Jag ska höra med min dotter om hon kan hjälpa mig, för jag är inte så kunnig som du när det gäller bildredigering.

  SvaraRadera
 9. GRATTIS lille casper :-) ja, det går inte att beskriva vad barnen gör med oss<3 dom ger oss så mycket<3 våran lilla 3-åring här i huset hälsar så gott till jämnåriga casper:-)
  hoppas att han njöt gott av sin stora dag<3

  SvaraRadera
 10. Då får man bara gratulera både lille Casper och dig som haft förmånen att ha ett så gulligt barnbarn i tre år. Det kommer att bli många fina år framåt. Ha det så gott. Kram 3 M

  SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.