fredag 20 april 2012

Visst vill vi hjälpa till!


Den här bloggposten vaccinerar 95 barn

Just nu söker UNICEF en hälsospecialist till konfliktområden i Afghanistan. I tjänsten ingår bland annat att massvaccinera miljontals barn mot stelkramp, polio och mässling.
Jag skulle gärna ta mig an uppdraget, men eftersom jag inte kommer loss så publicerar jag den här bloggposten istället. Då vaccinerar jag nämligen 95 barn runtom i världen mot stelkramp tillsammans med Apotek Hjärtat. Det är också bra.

Jag är med UNICEF i kampen för varenda unge. Vill du också vara med och förändra barns liv? Bli Världsförälder här: unicef.se/bli-varldsforalder. För 100 kronor i månaden är du med och ser  till att barn över hela världen får vaccin, medicin, rent vatten och utbildning.

Har du en blogg och vill vaccinera ytterligare 95 barn? För varje bloggare som publicerar den här bloggposten mellan 16 april och 13 maj så skänker Apotek Hjärtat 95 stelkrampsvaccin. Läs mer och hämta bloggmaterial på unicef.se/sprid-budskapet/bloggkampanj
UNICEF/Josh Estey
En liten pojke vaccineras mot mässling i Indonesien.
© UNICEF/Asselin
UNICEF vaccinerar barn i Elfenbenskusten


Gör som jag... ge ytterligare 95 barn möjlighet att vaccineras!

Trevlig helg
och Kram till er alla...


2 kommentarer:

  1. Ja vi behövs..för att kunna hjälpa de behövande..Jag är själv världsförälder och ger mitt lilla bidrag..alltså skänker apoteket vaccin, om man publicerar detta i bloggen..va bra!!
    Kram och trevlig helg //Karina

    SvaraRadera
  2. Säkert en mycket bra ide...
    Men hur vet apoteket hur många som publicerar det på sina bloggar undrar jag då....

    SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.