lördag 16 juli 2016

Lördagscitatet # 52

Fler citat hittar du hos Marie med bloggen Skrifvartugan :)

Ha det gott!

9 kommentarer:

 1. Hahaha! Å med alla möten i Bregottfabriken är det nog bäst att beväpna sig med en portion tålamod;-)

  SvaraRadera
 2. De ser fortfarande ut som kvigor - så det lär nog dröja innan det blir mjölk. Det är väldigt roingivande att stå och titta på nötkreatur i en hage - de verkar aldrig stressa. Står stilla och betar eller ligger och idisslar.

  SvaraRadera
 3. Det var en kul tanke. Tålamod borde man nog träna på lite mer. Kram

  SvaraRadera
 4. Visst är det fantastiskt hur grönt gräs kan bli till god vit mjölk. Idag får man hålla i hatten - men om det är ett högtryck som blåser in är det helt okej =) Ha en fin söndag. Kram

  SvaraRadera
 5. Så är det nog, ja! Mjölken tänker jag på nu!!!

  Tack för att du berättade vad du har för kameror, jag tycker ju att du jämt tar så fina kort och jag har studerat lite nu och skall sätta mig in i det ännu mer. Jag har ju varit Nikon trogen, men eftersom man på Nikon inte direkt säger att dom kan ta hand om reklamationen av min kamera (den är bara ca 6 mån gammal), men ändå säger att det är fel på den, så blir jag lite besviken. Fast samtidigt förstår jag att dom vill att jag skall gå till affären där jag köpte den. Så jag får göra så. Däremot har jag fått för mig att Canon är väldigt bra också! Och dina bilder visar ju det, samt Olympusen.

  Jag har också tröttnat på att bära omkring en massa objektiv och nu när det finns s k hybrider som fixar det mesta så vill man ju gärna ha en sådan och med tanke på den digitala tekniken och att en kamera, nästan vilken klass som helst, har jag fått mig berättat, är inställd på att "bara" ta ett visst antal bilder så kan man ju inte ständigt köpa ny kamera! Därtill är ekonomin en begränsande faktor!

  Jag skall studera så gott det går men nu vet jag i alla fall alternativ, och det är alltid bra!

  Ha en fortsatt fin söndag och tack!

  Agneta

  SvaraRadera
 6. Tack för påminnelsen - slut på mjölken i kylskåpet ... :-D

  SvaraRadera
 7. Tålamod är något som man ibland får påminna sig om :) Underbar bild på kossorna. Älskar dom :)
  Ha en fortsatt fin söndag !
  Kram

  SvaraRadera
 8. 45-årig, mamma, fru bloggar om allt möjlig mellan himmel och jord! Blogga som innehåller det mesta! Träning, hälsa, vardag, inspiration & mycket mer! Sätt gärna en tass!! Vill ni mig något så skriv då! http://nouw.com/annorlundaannorlunda/profile

  SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.