tisdag 13 augusti 2013

Nyfiken röd...

... stod utanför köksfönstret...
Vad gör du därinne?
... och på stolen bredvid diskbänken sitter en annan röd...
Vad gör du... har du något gott att bjuda på?
Ha det gott!

25 kommentarer:

 1. Skygga djur, men ibland har man tur att få syn på dem. Vi hade en ute i stugan, som kom väldigt nära, men det var länge sedan.

  SvaraRadera
 2. två fina sötnosar
  ha det så bra
  maggan

  SvaraRadera
 3. Två underbart vackra, röda individer :)

  SvaraRadera
 4. De är ju superfina båda rödhåriga. Var katten väldigt
  nyfiken eller fick det bero, och de bara tittade.
  så härlig bild

  kram

  SvaraRadera
 5. Det gäller att vara snabb med kameran, men räven kanske väntade på nåt gott av dig. Så nära huset kommer de bara till oss om de är sjuka av skabb. Vi ser dem ibland springa på åkern vackra med yvig svans.
  För många år sen sköt Rolf en sjuk räv och grävde ett djupt hål lite bensin och tände på, då var lill-tösen 4 år och hon berättade allt detta för mig sedan.
  Fy vilka hemsk-heter du tar med dig Tina, hon säger sakligt
  -- det är livets allvar <. Hmm ja de lär sig snabbt hur saker och ting fungerar i livet.

  Sixten är jätte gullig, jag saknar vår röda Klas, men vi har ju våran egna Sixten nu.

  Kram/ Eva

  SvaraRadera
 6. Onekligen så är dom lite lika åtminstone i färgen. Min katt Oskar jagade bort räven när han kom för nära. Fina bilder

  SvaraRadera
 7. Bra bilder på de rödpälsade. Att du lyckades fånga räven på bild! Sixten är väl lättare förstås.
  Fortsatt trevlig resa.

  SvaraRadera
 8. Fantastic images, beautiful cat:) Greetings

  SvaraRadera
 9. Härliga rödingar!!! Har en också en röding, den på översta bilden, i min trädgård med jämna mellanrum. Ha det fint alla 3. Kram/Annelie

  SvaraRadera
 10. Bra jobbat! Inte illa att fånga Mickel så nära och på rätt tillfälle. Kram

  SvaraRadera
 11. Fantastisk bild på räven. Röd och fin och välmående! Här hos oss har man sett flera skabbrävar... sorgligt och plågsamt för dem...

  SvaraRadera
 12. Vilken fin räv och vilket fint foto. Och det gläder mig att den ser så fin ut i pälsen, en välmående räv. Fast lilla pissen är ju mycket vackrare (törs inte säga annat, han kan ju höra mig....)!
  Agneta kram

  SvaraRadera
 13. Nämen vilken söt räv. Så roligt att få en så vacker närbild på Micke. Katten är ju oxå fin, men lite lättare att fota kan jag tänka mig. Ha en fin dag.

  SvaraRadera
 14. Härligt porträtt du fick på Mickel! Inte ofta man kommer så nära. Hoppas han inte var ute efter den rödhårige därinne.

  SvaraRadera
 15. Nämen oj så gulliga man kan vara då. Nyfikna röda hihihi.
  Ha en fin dag nu!
  Kram

  SvaraRadera
 16. God Onsdag ! Det har varit mitt Google Konto som det har varit fel på. Det har tydligen blivit länkat till google + och när jag försökte avaktivera Google + så ville den inte det. Men nu fungerar det igen.

  OBS !!TYVÄRR SÅ FICK JAG RADERA MITT KONTO OCH SKAPA ETT NYTT SÅ NI SOM SATT ER SOM FÖLJARE SNÄLLA REGISTRERA ER IGEN FÖR NÄR KONTOT TAS BORT SÅ TAS ALLT BORT. OBS !!! ATT DET ÄR EN NY BLOGGADRESS OCKSÅ !!

  SvaraRadera
 17. Så söta!! Fast Sixten tar nog hem priset, vilken bedjande blick!!
  Efter vägen vi gick när du var här så finns det nu rävungar, som är ganska företagsamma...de har ett flertal gånger gått in i trädgården, där vi gick över la´gårdsbacken på vår runda, och stulit leksakerna ur deras sandlåda. Det tog ett tag innan de förstod varför det nästan varje morgon låg utspridda saker i deras trädgård, men sen en morgon när de var uppe tidigt...då fick de se de små rävungarna!! Så nu har de laddat videokameran, men jag vet inte hur det gått.
  en riktigt skön dag här, som började med en långpromenad med min fyrbente sambo...sen städat ur husbilen inför helgen, och sen...ja efter lunch nu blir det träning nere på vårdcentralen. Känns inte direkt som det sistnämnda hjälper, med sjukgymnasten blir i alla fall glad...
  Ha en bra fortsättning på dagen!!
  Kram kram

  SvaraRadera
 18. Fina röda grabbar (tjejer?)!

  SvaraRadera
 19. Härligt fångat. Räven ser så söt ut.

  SvaraRadera
 20. Trevligt med sådana besök. Söt som tusan är han! Och kissen också...
  Ha det gott!
  /SA

  SvaraRadera
 21. Vilken tur de var på var sin sida om fönstret....annars vet ingen hur det hade kunnat gå.

  SvaraRadera
 22. Man kan ha många åsikter om rävar, men söta är dom. Kram, 3M

  SvaraRadera
 23. WoW, det hade jag velat vara med om,så toppenfina bilder både på räven och sixten, det händer spännade saker ute i Vånga!

  Ha en fin helg!

  Kram

  SvaraRadera
 24. hej du fina <3

  titta....vilka fina små liv <3 <3 både räven och sixten eran<3 vilken bra bild du fick på räven...det är verkligen inte alltid man kan få en sådan bra bild på räven...men si` utanför erat köksfönster kom det lilla livet <3 vad mysigt att få lite närkontakt där en stund skulle jag tycka.. mysigt <3

  han kanske var sugen på något smaskigt oxå, då han placerade sig utanför köksfönstret ;-) kanske han fick en liten korvebit efter bildtagningen där ?! ;-)

  varm kram om dig

  SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.